Грошові перекази з RIA Money Transfer

 

Грошові перекази з Ria – це легко!

У Польщу ми приїжджаємо жити, працювати, вчитися. Проте не забуваємо про близьких, які залишилися в Україні. Чоловікові або жінці, дітям, батькам або іншим родичам часто потрібна наша підтримка. У міру можливостей ми намагаємося регулярно відправляти їм хоча б невеликі грошові суми. Тепер це можна робити легко, швидко й безпечно завдяки Ria. Вже понад 30 років, а точніше з 1987 року RIA Money Transfer допомагає людям бути ближчими з їхніми рідними та друзями. Ria Money Transfer є однією з провідних компаній на світовому ринку грошових переказів! Існує безліч сервісів переказу грошей у Польщі, але саме RIA пропонує велику різноманітність каналів відправки переказів.

* мобільний додаток myRia

Мобільний додаток myRia при співпраці з компанією Euronet дозволяє швидко підготувати переказ у myRia і оплатити його готівкою або карткою в будь-якому з 8,000+ банкоматів Euronet по всій Польщі. Послуга доступна 24 години 7 днів на тиждень, а банкомати Euronet на кожному кроці. Також, важливим моментом є те, що не обов'язково мати банківський рахунок ні в Польщі, ні в країні отримання - у Польщі можна сплатити переказ готівкою, а виплату зробити за кордоном у будь-якому з 505,000 відділень Ria Money Transfer у більш ніж 170 країнах світу.

* Poczta Polska

Вже багато років RIA Money Transfer є партнером Poczta Polska, найбільшої поштової організації Польщі. Послуга переказу грошей з Ria доступна в будь-якому з 4,000+ відділень Пошти по всій Польщі.

* мережа агентів

Починаючи з 2022 року, послуги RIA Money Transfer стали доступні й у точках валютообміну. Таких локацій на даний момент налічується понад 100 і вони розташовані у найбільших містах Польщі. Сервіс у таких локаціях завжди швидкий та зручний.

Переказати гроші в Україну – без проблем.

Отримати гроші в Україні можна в будь-якому з понад 11,000 відділень партнерів RIA Money Transfer, або миттєво отримати відразу на платіжну картку будь-якого банку України, а також через додатки Приват24, monobank, Ощад 24/7, ПУМБ Онлайн та АБанк24. Важливо уточнити, що Ria співпрацює з найбільшими банками України та перекази миттєво доступні до виплати у USD, EUR.

Переказ грошей – підсумок.

Вибравши будь-який із запропонованих вище каналів будьте впевнені, що ви отримуєте один з найзручніших сервісів і найкращі курси валют. Сума для отримання завжди ідентична тій, яка зазначена під час підготовки переказу. Абсолютно ніяких прихованих оплат та додаткових комісій (як у деяких конкурентів). Все по чесному. Сервіс RIA Money Transfer ідеально підходить для міжнародних переказів, а також для переказу грошей в Україну.

Комментарии

Календарь событий

Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс

социальные медиа

социальные медиа

Наверх